Cautare

3704 de rezultate pentru "stop violenta olimp 07 08 2010" (3.40 secunde)
Cauza mortii nu este cunoscuta, dar Antena 3 sustine ca George Berevoianu ar fi suferit un accident vascular cerebral, iar miercuri ar fi intrat in stop cardio-respirator.
Un proiect de lege american impotriva pirateriei, SOPA (Stop Online Piracy Act), i-a facut pe reprezentantii celor mai mari companii americane de internet din lume sa ia in calcul o forma extrema de protest:
Protestul impotriva cenzurii internetului s-a soldat cu un succes • Protestul de miercuri fata de proiectul de lege SOPA (Stop Online Piracy Act) care se pregateste in Statele Unite, si care ar putea conduce la cenzura pe Internet, afectand utilizatorii din intreaga lume, s-a soldat cu un succes.
BURGERFEST 2016 isi deschide portile vineri, 13 mai, la Verde Stop din Bucuresti, incepand cu ora 17.00.
Astfel, Les Elephants Bizarres, Grimus, Niste Baieti, Pinholes si Jurjak vor urca pe scena Bucharest Craft Beer Festival, ce va avea loc intre 2 si 4 septembrie, la Verde Stop.
A facut un stop cardiac ieri dimineata, in somn, asa cum glumise de multe ori spunand ca i-ar placea, avandu-l pe sotul ei iubit, Doru Roman, alaturi.
Semnele care prevestesc aparitia unui stop cardiac sunt: - scaderea progresiva a tensiunii arteriale, - dificultati de respiratie, - coloratia vanata (cianotica) a buzelor, varfului degetelor, lobului urechii, - privire fixa, orientata in sus, - batai neregulate ale inimii.
Acum, acesta este inca in stare grava, ieri dimineata suferind un nou stop cardio-respirator peste care a trecut cu bine. ... - ieri dimineata) a facut iar stop cardio-respirator.
Barbatul de 39 de ani din Pascani, care a ajuns la spital cantarind peste 300 de kilograme, a murit marti dimineata la Spitalul Judetean din Timisoara, in urma unui stop cardiac.
In tara noastra, se deruleaza programul national "Stop Fumat", coordonat de Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", si vine in sprijinul persoanelor doritoare sa scape de acest viciu.
In cele din urma, a fost declarat decesul, ca urmare a unui stop cardio-respirator provocat, cel mai probabil, de un infarct.
Unul dintre ei a decedat, suferind un stop cardio-respirator, iar ceilalti doi se afla in stare de inconstienta, potrivit Mediafax. ... Acesta a intrat si el in stop cradio-respirator si ii sunt aplicate manevre de resuscitare.
Site-ul STOP DEFRISARILOR a publicat o stire alarmanta din care rezulta ca anumite portiuni din padurea de langa Plaja Mare din Calarasi sunt defrisate! ... Ca argument, site-ul STOP DEFRISARILOR foloseste fotografii realizate cu drona in Balta Borcei, in zona Plajei Mari, din care rezulta ca aici se fac defrisari.
Compania Hofigal a experimentat clinic, apoi a validat si brevetat produsul fitoterapeutic Tutun-Stop, care poate deveni aliatul celor ce doresc sa scape de acest inamic public.
ZAIAFEST - festival dedicat cramelor mici romanesti - va avea loc intre 26 si 28 mai, la Verde Stop (Barbu Vacarescu 162 - 164). ... Toate acestea contopite in trei zile la iarba verde, la Verde Stop, spatiu deja bine cunoscut si indragit de iubitorii de evenimente alternative din Bucuresti.
Cauza mortii artistului ar fi fost un stop cardiorespirator.
Cu alte cuvinte, bucurestenii trebuie sa stie ca dupa moda buticurilor non-stop a venit si cea a santierelor non-stop. Asta pentru ca aceasta intretinere multianuala este chiar necesara.
Ecranele electronice de pe pompe au fost sparte si vopsite cu spray. Just Stop Oil au blocat benzinariile din centrul Londrei. Ecologistii au vandalizat pompele din zeci de benzinarii.
"M-a injurat non-stop. Nu s-a uitat deloc la meci" "Au avut o ocazie sau doua, noi am controlat meciul. 1-0 e putin pentru ce am facut pe teren.
Pe langa “pretentiile” municipalitatii, vor exista, evident, si facilitati pe care primaria le pregateste “la pachet” in acest sezon estival, alaturi de proiecte care daca nu se vor finaliza inainte de mai 2009, ele vor continua si in 2010.
google-analytics.com